FESTKA One Core framekit + ENVE stem

Nieuw

CORE betekent niet saai ! Dit basis ontwerpschema toont moedig onze grote trots - het verbazingwekkende weefpatroon van onze unieke koolstofbuizen. Dit is waarschijnlijk het meest typische uiterlijk van een Festka frame.

T2T-VERBINDINGEN

Terwijl de buizen voor onze frames worden gemaakt door robots, wordt het daadwerkelijke bouwen van het frame toevertrouwd aan bekwame mensenhanden. Dankzij onze unieke tube-to-tube lamineermethode creëren we veilige en betrouwbare frames die u onder geen enkele omstandigheid in de steek zullen laten. En mocht je toch een keer flink crashen en je frame beschadigen, dan maakt deze ingenieuze technische oplossing framereparaties niet alleen mogelijk, maar absoluut perfect.

- Tomas Navratil (duurwielrenner)

"De beste fiets voor een lange endurance race is die waarvan je niet eens merkt dat je rijdt. De fiets waarmee je je volledig kunt concentreren op je prestaties en de weg. Voor al die eindeloze kilometers over de Amerikaanse vlaktes en over de hoge bergruggen , mijn ONE en ik werden één dankzij het ongeëvenaarde comfort en de oerdegelijke betrouwbaarheid"

Kies een variant:

5.299,00 €