FiftyOne Custom

Okkazie -55% !!!

Deze prachtige Custom FiftyOne staat te koop.
Momenteel afgewerkt met shimano dura-ace di² 11s, ENVE SES 3.4 wielset en Custom painted ENVE onderdelen, Rotor 2INpower en Ceramicspeed OSPW.

Levenslange garantie op frame
Diverse mogelijkheden van opbouw bespreekbaar

Handgemaakte fietsen ontworpen door jou

Handgemaakte carbon fietsen op maat, door jou ontworpen en voor jou gebouwd. Vervaardigd in Ierland door onze meester-framebouwer, met behulp van de hoogste kwaliteit koolstofvezel. FiftyOne haalt uit je ziel je droomfiets en maakt deze werkelijkheid.

Hoe een FiftyOne wordt gebouwd

Eerst worden de koolstofbuizen op de exacte lengte van de klant gesneden. De buizen worden vervolgens in verstek gezaagd met behulp van een gatenzaag met diamanten punt. Eenmaal voorbereid, worden de buizen vervolgens in de mal gestoken om hun pasvorm te testen. Hoe strakker de pasvorm, hoe sterker het gewricht. Bij elke frameconstructie is er veel aandacht voor detail. We nemen de tijd om de voegen met de hand te vijlen en te schuren om een ​​zo strak mogelijke pasvorm te garanderen, zodat uw frame zo sterk mogelijk is. We nemen de tijd voor de kleine details, omdat ze helpen bij het bepalen van de uitkomst van de grotere details.

Kies een variant:

6.300,00 € 14.000,00 €