Orbea Terra H30 2x

GRAVEL FROM THE GROUND UP

Eindeloze tochten, slapen onder de blote hemel, rijden op onherbergzame paden, onbekende wegen ontdekken... Er zijn oneindig veel manieren om van gravel te genieten. Wat vaststaat is dat een fantastische gravelfiets controle, snelheid en comfort moet bieden, maar bovenal plezier en avontuur. De Terra werd ontworpen voor gravel en is geen baanfiets die werd aangepast en ook geen mountainbike waar we wat gewicht van hebben afgenomen. De Terra IS gravel. Geniet van een groter comfort op de baan en ontdek waar dat nieuwe pad naartoe leidt. Daarbuiten ligt een hele wereld en de Terra staat klaar om die samen met jou te ontdekken.

De Terra kan worden gemonteerd met 700c x 45-banden voor snelheid en efficiëntie op vuile wegen of met 650b x 50-loopvlakken voor extreme duurzaamheid en comfort met veel volume als je een beetje meer tractie nodig hebt.

COMPATIBILITEIT MET AANDRIJFSYSTEEM

Door het frame van nul te ontwerpen, konden we een probleem oplossen dat zich voordeed in veel gravelframes. Met name door een aantal aandrijfopties te bieden zonder de bandenspeling in gevaar te brengen.

Kies een variant:

2.399,00 €