Wilier Filante SL ULTEGRA di²

NIEUW

Elke kleine waardevolle verandering

Bij een evoluerende soort zal alleen de meest gekalibreerde verandering tot vooruitgang leiden. Wat echt telt is noch kracht, noch intelligentie. Wat het verschil maakt, is het vermogen om zich aan te passen aan veranderingen.

 

De Filante SL erft zijn vormen, lijnen en racegeest van de Filante SLR, Wiliers high-end aero-racefiets die door professionals wordt gebruikt in de belangrijkste World Tour-competities. Wat de verandering gunstig maakt, is de toepassing van weinig en eenvoudige technische oplossingen. De andere koolstofvezellaminering die voor het frame is gebruikt, geeft het een minder extreme en comfortabelere structuur vergeleken met de SLR-versie. Dit alles met een gewichtstoename van iets minder dan 150 gram voor hetzelfde frameformaat.

 

De nieuwe Filante SL weerspiegelt enkele kenmerken van de Wilier 0 SL, te beginnen bij het stuur. Achter elke beslissing die tot de creatie van dit model heeft geleid, schuilt geen stap terug, maar eerder de wens om vooruit te kijken, waarbij we verstandig gebruik maken van gepatenteerde technologieën en met de vastberadenheid om een ​​nog breder publiek te omarmen.

Aerodynamica en design op World Tour niveau

De koolstofvezel wordt gebruikt in een frame dat de vorm weerspiegelt van de Filante SLR die wordt gebruikt door de professionele wielrenners van het Astana Qazaqstan Team. Wat verandert is de framemodule, waarbij verschillende stoffen van composietmateriaal worden gebruikt om een ​​nieuwe laminering te creëren. Hoewel de inhoud kan veranderen, veranderen de aerodynamische prestaties niet.

Kies een variant:

7.000,00 €